WeRock this Christmas: 13

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul! Julen är som bekant en tid för att visa omtanke och generositet inför sina nära och kära, och då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, och bakom varje lucka döljer sig en kalasbra låt från året som gått. Finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av årets allra finaste rock och metal, eller hur?

“Sankta Lucia…” Vissa hinner säkert tröttna på julstöket redan innan det ljusbeklädda helgonet skrider över tröskeln, men julstöket är nu inte slut ännu i och med det. Slut är precis vad det inte är bakom lucka tretton heller!

ÖPPNA LUCKA 13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *