WeRock this Christmas: 17

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul! Julen är som bekant en tid för att visa omtanke och generositet inför sina nära och kära, och då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, och bakom varje lucka döljer sig en kalasbra låt från året som gått. Finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av årets allra finaste rock och metal, eller hur?

Efter jul- och nyårshelgerna drar den in, den till synes evighetslånga vinternatten, det mörker som bryts först när en första rännil smältvatten besjungs av en överdrivet optimistisk fågelstackare någon gång där i tidiga mars. Bakom lucka sjutton döljer sig ett både tematiskt riktigt och synnerligen stämningsfullt sällskap genom denna natt…

ÖPPNA LUCKA 17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *