WeRock this Christmas – lucka 14

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul!

Det må vara kallt och ruggigt ute, men i sinnet brukar lite extra värme gentemot nära och kära infinna sig när dopparedan drar närmare. Då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära, vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, där det bakom varje lucka döljer sig en lite extra bra låt från året som gått. För ärligt talat, det finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av dess allra finaste hårda musik, eller hur?

Time to sleigh!

14 December

I mörkret lyser en ensam gitarrslinga likt en julbelysning på håll. Denna låt är lika vacker som melankolisk och sorglig, och bandet ifråga är ett av de allra främsta när det kommer till att klara av den balansgången. Lucka nummer 14 har svärta i fokus. Vacker svärta.

ÖPPNA LUCKA 14 HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *