WeRock this Christmas – lucka 15

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul!

Det må vara kallt och ruggigt ute, men i sinnet brukar lite extra värme gentemot nära och kära infinna sig när dopparedan drar närmare. Då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära, vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, där det bakom varje lucka döljer sig en lite extra bra låt från året som gått. För ärligt talat, det finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av dess allra finaste hårda musik, eller hur?

Time to sleigh!

15 December

Man skulle nästan kunna tro att bandet bakom lucka 15 inte riktigt tror på tomten. Det låter i alla fall nästan så, att döma av titeln på den låt som här gömmer sig. Här på WeRock-redaktionen gillar vi förvisso låten, men vilar i trygg förvissning om att Satan Claus kommer att komma med hårda paket…

ÖPPNA LUCKA 15 HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *