WeRock this Christmas – lucka 19

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul!

Det må vara kallt och ruggigt ute, men i sinnet brukar lite extra värme gentemot nära och kära infinna sig när dopparedan drar närmare. Då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära, vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, där det bakom varje lucka döljer sig en lite extra bra låt från året som gått. För ärligt talat, det finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av dess allra finaste hårda musik, eller hur?

Time to sleigh!

19 December

“Nej, nu har ni allt varit förvirrade där borta på WeRock-redaktionen”, tänker ni kanske när ni ser vad som döljer sig bakom lucka 19? “Den där låten borde ju ha funnits bakom Lucia-luckan!”, kan det hända att ni slår fast med myndig stämma. Tja, det hade varit logiskt – men vi ville ha en mörk hamn att ta vår tillflykt till just detta datum, så nu blev det så här.

ÖPPNA LUCKA 19 HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *