WeRock this Christmas – lucka 3

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul!

Det må vara kallt och ruggigt ute, men i sinnet brukar lite extra värme gentemot nära och kära infinna sig när dopparedan drar närmare. Då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära, vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, där det bakom varje lucka döljer sig en lite extra bra låt från året som gått. För ärligt talat, det finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av dess allra finaste hårda musik, eller hur?

Time to sleigh!

03 December

Man skulle kunna tänka sig att man sparar de allra saftigaste guldkornen till luckorna närmast jul, och vem vet, kanske gör vi det. Men det hindrar inte att låten som gömmer sig bakom lucka nummer tre är ett kungligt bidrag till julkalendern, på mer än ett sätt. Öppna, lyssna, buga och njut!

ÖPPNA LUCKA 3 HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *