WeRock this Christmas: 10

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul! Julen är som bekant en tid för att visa omtanke och generositet inför sina nära och kära, och då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, och bakom varje lucka döljer sig en kalasbra låt från året som gått. Finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av årets allra finaste rock och metal, eller hur?

Man vill ju gärna att julen skall vara en tid av frid och förbrödring. Bandet som gömmer sig bakom lucka tio kanske inte har så mycket att göra med våra nordiska traditioner, men ett fint exempel på förbrödring är de verkligen!

ÖPPNA LUCKA 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *