WeRock this Christmas: 9

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul! Julen är som bekant en tid för att visa omtanke och generositet inför sina nära och kära, och då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, och bakom varje lucka döljer sig en kalasbra låt från året som gått. Finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av årets allra finaste rock och metal, eller hur?

När man sitter där sen i början på januari, med alla klappar öppnade och all julmaten uppäten, kan det ibland kännas lite tomt. Nästan lite som att det inte finns något kvar av julens värme och gemyt. Är det månne det som det sjungs om bakom lucka nio?

ÖPPNA LUCKA 9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *