WeRock this Christmas: 19

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul! Julen är som bekant en tid för att visa omtanke och generositet inför sina nära och kära, och då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, och bakom varje lucka döljer sig en kalasbra låt från året som gått. Finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av årets allra finaste rock och metal, eller hur?

Visst är det fascinerande hur tomten kan hinna med alla de där miljontals husen under ett enda dygn? Nästan som om han vore en enmansarmé, eller kanske bara ett påh- …nä, en enmansarmé, helt klart. Om detta sjungs det eventuellt bakom lucka nitton.

ÖPPNA LUCKA 19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *