WeRock this Christmas: 20

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul! Julen är som bekant en tid för att visa omtanke och generositet inför sina nära och kära, och då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, och bakom varje lucka döljer sig en kalasbra låt från året som gått. Finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av årets allra finaste rock och metal, eller hur?

Inte många dagar kvar till jul nu, och vad skönt det skall bli! Lediga dagar, onödigt mycket mat och godis, halvsovande till filmer man redan kan utantill… Vetskapen om denna kommande viloperiod gör det klart lättare att tackla höstvinterns regn och rusk, även om den gör sitt allra värsta. Ytterligare stöttning återfinns bakom lucka tjugo!

ÖPPNA LUCKA 20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *