WeRock this Christmas: 21

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul! Julen är som bekant en tid för att visa omtanke och generositet inför sina nära och kära, och då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, och bakom varje lucka döljer sig en kalasbra låt från året som gått. Finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av årets allra finaste rock och metal, eller hur?

Huruvida julen är en tid enbart för gemyt och vila, eller möjligen även för ohämmat festande, är något det råder delade meningar om. Men OM man nu skall festa, då kan man ta mig tusan inte hamna snett om låten bakom lucka 21 får utgöra stämningshöjare!

ÖPPNA LUCKA 21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *