WeRock this Christmas: 22

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul! Julen är som bekant en tid för att visa omtanke och generositet inför sina nära och kära, och då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, och bakom varje lucka döljer sig en kalasbra låt från året som gått. Finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av årets allra finaste rock och metal, eller hur?

Dan före dan före doppare-dan, även känd som “dagen för heroiska hjältedåd på slagfältet, ödesbestämda att skaldas om för evig framtid”! …eller oj, nä, så kanske det inte är. Men det är liksom ganska lätt att ryckas med i den andan, om man råkar öppna lucka tjugotvå!

ÖPPNA LUCKA 22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *