WeRock this Christmas: 23

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul! Julen är som bekant en tid för att visa omtanke och generositet inför sina nära och kära, och då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, och bakom varje lucka döljer sig en kalasbra låt från året som gått. Finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av årets allra finaste rock och metal, eller hur?

Just dagen före julafton är sällan den mest vilsamma. Mat som skall fixas, kanske klappar kvar att slå in, sista handen att lägga vid gran och pynt, ett hus som skall städas… Då är det lätt att bli stressad. Vi kan inte lova att låten bakom lucka 23 hjälper er att slappna av och stressa ner, men vi KAN lova att det är en jäkla bra låt!

ÖPPNA LUCKA 23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *