WeRock this Christmas: 24

GOD JUL, METAL-SKALLAR, NU ÄR DET JULAFTON! Julen är som bekant en tid för att visa omtanke och generositet inför sina nära och kära, och då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag under december månad har vi därför haft en lucköppning, och bakom varje lucka har det dolt sig en kalasbra låt från året som gått. Finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av årets allra finaste rock och metal, eller hur?

Dagen D (eller är det möjligen Dagen J?) är alltså här, och det är dags att öppna den tjugofjärde och sista luckan. Givetvis har vi där gömt en alldeles extra läcker klapp, en låt med styrka och kraft men samtidigt skir skönhet nog att kunna tilltala de allra flesta.

Givetvis bjuder vi här även på hela julkalendern som spellista; tjugofyra karameller med lite av det bästa som 2018 års musikår har haft att erbjuda. Ät nu inte alla på en gång! (Eller jo, förresten, släpp sargen och njut!)

ÖPPNA LUCKA 24

LYSSNA PÅ HELA JULKALENDERN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *