WeRock this Christmas – lucka 16

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul!

Det må vara kallt och ruggigt ute, men i sinnet brukar lite extra värme gentemot nära och kära infinna sig när dopparedan drar närmare. Då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära, vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, där det bakom varje lucka döljer sig en lite extra bra låt från året som gått. För ärligt talat, det finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av dess allra finaste hårda musik, eller hur?

Time to sleigh!

16 December

Att julen är en tid då familj, vänner och släkt står i centrum och får oss att känna oss riktigt omhändertagna är en sak. Att artisten bakom lucka 16 får i alla fall mig att känna mig nästan lika kramad är inte mindre än en bedrift!

ÖPPNA LUCKA 16 HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *