WeRock this Christmas – lucka 17

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul!

Det må vara kallt och ruggigt ute, men i sinnet brukar lite extra värme gentemot nära och kära infinna sig när dopparedan drar närmare. Då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära, vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, där det bakom varje lucka döljer sig en lite extra bra låt från året som gått. För ärligt talat, det finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av dess allra finaste hårda musik, eller hur?

Time to sleigh!

17 December
Midvinternattens köld är hård
själarna gnistra och glimma
alla sova i nattens vård
djupt under midnattstimma.

Månens tysta ban blir bruten
kraftfullt hörs sången och tjuten
Snön lyser vit på taken
smärtans trollkarl är vaken!

ÖPPNA LUCKA 17 HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *