WeRock this Christmas – lucka 21

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul!

Det må vara kallt och ruggigt ute, men i sinnet brukar lite extra värme gentemot nära och kära infinna sig när dopparedan drar närmare. Då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära, vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, där det bakom varje lucka döljer sig en lite extra bra låt från året som gått. För ärligt talat, det finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av dess allra finaste hårda musik, eller hur?

Time to sleigh!

21 December
Midvinternatten står så kall
kärlek skänker en strimma,
hopp ändå med känslors svall
i mörkrets desperataste timma.

Månen går sin tysta tur
tung sjunker nattens vita bur,
över lidandes själar i livet
där ångest och smärta är givet.

ÖPPNA LUCKA 21 HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *