WeRock this Christmas – lucka 23

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul!

Det må vara kallt och ruggigt ute, men i sinnet brukar lite extra värme gentemot nära och kära infinna sig när dopparedan drar närmare. Då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära, vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, där det bakom varje lucka döljer sig en lite extra bra låt från året som gått. För ärligt talat, det finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av dess allra finaste hårda musik, eller hur?

Time to sleigh!

23 December

Ooooh, dan före dan, nu… Förväntningarna är höga! Det var de även avseende det skivsläpp från vilket pärlan bakom lucka 23 har hämtats – och som de infriades! Vi kan svårligen tänka oss ett mer tilltalande soundtrack till er julvaka än detta spår. Väl bekomme!

ÖPPNA LUCKA 23 HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *