WeRock this Christmas – lucka 24

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul!

Det må vara kallt och ruggigt ute, men i sinnet brukar lite extra värme gentemot nära och kära infinna sig när dopparedan drar närmare. Då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära, vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, där det bakom varje lucka döljer sig en lite extra bra låt från året som gått. För ärligt talat, det finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av dess allra finaste hårda musik, eller hur?

Time to sleigh!

24 December

God jul på er, metallskallar! Julafton är här, och vi på WeRock-redaktionen hoppas att ni alla får en fin julalfton. Vi hoppas också att ni har uppskattat låtvalen som gömt sig bakom luckorna i vår julkalender. En sista pärla återstår bakom lucka 24 här under, och som vår julklapp till er får ni även hela julkalendern som en spellista. 24 karat musikaliskt guld – vad sägs om det som en prima hård klapp…?

Jag vet inte hur det är med er, men ett rejält och mäktigt ätande är i alla fall en av de saker som jag förknippar med julen – och på sätt och vis kan detta ätande ta sig rent katastrofala proportioner – något som tarvar ett rejält fyspass. Låten bakom lucka 24 kommer utan tvekan att ge er energi för detta!

ÖPPNA LUCKA 24 HÄR!

LYSSNA PÅ HELA JULKALENDERN HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *