WeRock this Christmas – lucka 6

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul!

Det må vara kallt och ruggigt ute, men i sinnet brukar lite extra värme gentemot nära och kära infinna sig när dopparedan drar närmare. Då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära, vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, där det bakom varje lucka döljer sig en lite extra bra låt från året som gått. För ärligt talat, det finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av dess allra finaste hårda musik, eller hur?

Time to sleigh!

06 December

Denna låt innehåller verkligen allt – snygga riff, bra sväng, en text som faktiskt betyder något och dessutom en refräng som sätter sig som berget. Under året har detta varit en av de låtar som spridits under rubriken “lyssna på det här, det kommer du att gilla” – och det finns det verkligen fog för.

ÖPPNA LUCKA 6 HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *