WeRock this Christmas – lucka 7

Ho, ho, ho, nu lackar det mot jul!

Det må vara kallt och ruggigt ute, men i sinnet brukar lite extra värme gentemot nära och kära infinna sig när dopparedan drar närmare. Då vi här på WeRock givetvis håller er läsare kära, vill vi så klart ge er lite hårda klappar nu så här i juletid.

Varje dag kommer vi därför att ha en lucköppning, där det bakom varje lucka döljer sig en lite extra bra låt från året som gått. För ärligt talat, det finns väl få bättre sätt att runda av året än till ackompanjemang av dess allra finaste hårda musik, eller hur?

Time to sleigh!

07 December

“Räven raskar över isen” brukar det som bekant sjungas så här i december. Kanske är det Mickel det sjungs om bakom lucka sju? Det kräver förstås att Östersjöns vatten är fruset, lika kallt och vackert gnistrande som låten bakom lucka sju.

ÖPPNA LUCKA 7 HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *