High Spirits – Hard To Stop

ARTIST: High Spirits
TITEL: Hard To Stop
RELEASE: 31/7 2020
BOLAG: High Roller Records

BETYG: 8/10
SKRIBENT: Martin Bensch

När Jonn Palmér Jeppsson för ett antal år sedan skrev om HIGH SPIRITS “Motivator” blev jag lite förvånad över att han var i det närmaste lyrisk över skivan, då det oftast brukar diggas betydligt råare tongångar när det gäller honom. Men då jag har stort förtroende för Jonn, inte bara för blekingars allmänna trovärdighet, utan också för att jag har tappat räkningen på hur många band han har tipsat mig om så kollade jag in bandet.

Och det var då katten vad “Motivator” fastnade. Det var medryckande, öldrickarmusik när den är som bäst. Och det är likadant med “Hard To Stop”. Den här skivan känns så helvetiskt nödvändig just nu – det är musik att stampa foten till och känna att ja, det finns hopp trots allt.

I all sin enkelhet så är det just detta som gör “Hard To Stop” så imponerande – den försöker inte göra sig till och konstra. Detta är rak och ärligt menad hård rock och det rena hantverket från Chris Black som står för hela baletten gör att skivan blir rakt igenom en ren triumfvandring. Den känns som att återse en kär gammal vän.

Behöver du en skiva som klarar av att muntra upp så är “Hard To Stop” skivan för dig – kolla in den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *