Krisiun – Forged In Fury

Krisiun - Forged in FuryARTIST: Krisiun
TITEL: Forged In Fury
RELEASE: 2015
BOLAG: Century Media

BETYG: 7/10
SKRIBENT: Martin Bensch

Dödsmetallens svar på MOTÖRHEAD återvänder med ett nytt album. Brödrabandet KRISIUN har en imponerande arbetsmoral. Sedan formerandet i början av 1990-talet har bandet producerat skivor med imponerande intervall.

Det finns många band som är betydligt mer intressanta än KRISIUN, men likt MOTÖRHEAD, är detta inget band som ni ska lyssna på om ni vill ha något nydanande. Premisserna för KRISIUNs musik är att du vet vad du får, och du får det levererat med osviklig frenesi och övertygelse.

Gillar du bandet sedan innan kommer du att uppskatta “Forged In Fury” också. Det är också här bandets styrka ligger. KRISIUN har inget intresse av att lira snabbast, mest originellt. De vet hur de vill ha sin death metal, och de är bra på detta. I mycket är bandets musik en trygghetspunkt för väldigt många av bandets fans. Och det är i sanning ingen dålig sak.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *