Nawabs Of Destruction – Rising Vengeance

ARTIST: Nawabs Of Destruction
TITEL: Rising Vengeance
RELEASE: 1/4 2020
BOLAG: Pathologically Explicit Records

BETYG: 8/10
SKRIBENT: Martin Bensch

Fan ta er NAWABS OF DESTRUCTION. Varför har jag inte kollat in er skiva tidigare? Kan det vara för att ni ligger på en väldigt liten label? Det tycker jag är synd, för er “Rising Vengeance” är en skiva som förtjänar så oerhört många lyssnare än vad er label kan hjälpa er med.

Det är inte bara det att ni har lyckats med att skriva en progressiv pärla till skiva, sprudlande av musikaliska krumsprång, men också en skiva som känns så hemtam att tiden nästan stannar när jag lyssnar på den. Det är inte heller det faktum att varje låt briserar av kreativitet och i vilka jag hittar nya grejer vid varje lyssning, eller att ni lyckas göra detta med en besättning på endast två medlemmar som briljerar på varenda moment, och som kommer få andra band att slita sitt hår i frustration. Faktumet är att ni lyckas sammanfoga allt detta till en magisk enhet med fantastisk produktion som kommer få folk utanför ert hemland Bangladesh att vilja besöka just er studio.

Fan ta er – er skiva är så bra att jag högst sannolikt kommer att bli tvungen att möblera om i min årsbästalista – men just det bekymret ser jag som kärt besvär.

P.S. Gott folk – ni måste kolla in den här skivan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *