Brain Drill – Apocalyptic Feasting

ARTIST: Brain Drill
TITEL: Apocalyptic Feasting
RELEASE: 2008
BOLAG: Metal Blade

BETYG: 8/10
SKRIBENT: Martin Bensch

Mina primära invändningar mot BRAIN DRILLs i många stycken lysande brutalköttardeathmetal är att det är just brutalköttardeathmetal hela tiden samt att trummorna hade vunnit på att låta tyngre – triggade bastrummor i all ära, men ibland kan det bli för mycket.

Det var längesedan jag upplevde en skiva som så jobbig att lyssna på rent initialt. Det gick runt i huvudet efter bara ett par låtar – bandets synnerligen brutala ljudmatta hotade att bli för mycket. I stort sett samtliga låtar går i halsbrytande tempon och trummisen ligger på som en höghastighetskulspruta mest hela tiden. BRAIN DRILLs deathmetal befinner sig så långt bort från easy listening som du kan komma, och tänk för allt i världen inte ENTOMBED när du närmar dig lyssnandet.

Mitt initiala motstånd bleknade mer och mer bort, för numera går det inte en dag utan att jag lyssnar på åtminstone några låtar av BRAIN DRILL.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *